۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
هدیه مادی جایزه شهید بهروز مرادی تا 5 برابر افزایش یافت

پس از مذاکره و تفاهم نمایندگان سازمان منطقه آزاد اروند با مسئولان دانشگاه هنر اصفهان و موسسان جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی در تاریخ اول بهمن 1402 و با توجه به رونمایی پوستر جایزه مبتنی بر مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند با دانشگاه هنر اصفهان در حاشیه هفدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران که با حضور معاون دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد، جایزه شاهد توافق نامه بین دانشگاه هنر اصفهان و سازمان منطقه آزاد اروند برای برگزاری بهتر این رخداد هنری در حوزه هنر مقاومت و پایداری شد.

در این توافق نامه میزان هدیه مادی این جایزه نسبت به قبل افزایش چشمگیری یافت. با توجه به شیوه نامه موجود در وبگاه جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی نفرات اول: مبلغ دویست و پنجاه میلیون ریال هدیه نقدی و غیر نقدی، نفرات دوم: مبلغ یکصد میلیون ریال هدیه نقدی و غیر نقدی، نفرات سوم: مبلغ پنجاه میلیون ریال هدیه نقد و غیر نقدی و نفرات قابل تقدیر: مبلغ بیست میلیون ریال هدیه نقدی و غیر نقدی هدیه دریافت می کنند. همچنین اثر برگزیده در بخش ویژه کلیه آثارو پژوهش های هنری با موضوع شهید بهروز مرادی و آثار و پژوهش های هنری با موضوع کنگره 24 هزار شهید استان اصفهان نیز مبلغ دویست و پنجاه میلیون ریال هدیه نقدی و غیر نقدی هدیه دریافت می کنند. این در حالی است که هدیه این جایزه برای نفر اول پیش از این تفاهم نامه، 50 میلیون ریال بوده است که با توجه به تفاهم جدید 5 برابر شده است. به مجموعه این هدایا می توان هزینه ایاب و ذهاب شرکت در مراسم اختتامیه و اسکان همراه با پذیرایی دو روز در سازمان منطقه آزاد اروند را نیز باید اضافه کرد.

1402/12/28